Nyheter

På årsmötet i måndags blev hela styrelsen omvald.Till revisorer valdes Christina Bergman och Maria Nässén. Valberedning inför årsmötet 2016 Sara Johansson och Kristina Stenmark.

Vi tackar för förtroendet.
Med värme

Kerstin, Sofie, Sonja, Ulrika, Malin, Kari och Lotta.

Idag kickade vi igång styrelsearbetet för hösten. Samtidigt summerades våren, som varit fylld med aktiviteter och dessutom rundades av med en härlig sommaravslutning hos Kari i strålande väder och en uppslutning på 21 personer. Vi är så glada över att kunna fortsätta med bra aktiviteter tillsammans och vi ses nästa gång den 10 september för höstkickoff. Se separat inbjudan som är på gång.

Närsams styrelsemöten är fördelade till ca 1 gång i månaden. Sofie Engström är Christinornas representant i styrelsen. Har du som medlem i Christinorna ideér  eller synpunkter på vad Närsam gör eller borde göra. Ta en kontakt med Sofie.

sofie@time4money.se

Kristina Stenmark på Mariebergs trädgårdshandel har utsetts till årets kvinnliga företagare i Kristinehamn. Motiveringen är att hon skapat en kreativ trädgårdshandel i en miljö där det inte bara finns plats för det gröna, utan även utrymme för mänsklig medkänsla, hjärta och själ.