Du kan välja mellan att se medlemmarna:

Sofie Engström, Coach Sofie

Telefon: 0550-16900
Hemsida: Coach Sofie
Adress: Fältvägen 5
Mail: sofie@coachsofie.com
Sofie Engström

Coaching Vad är det?

Coaching är en process som inspirerar och motiverar dig att maximera din potential både inom det personliga och det professionella. Observera att rådgivning inte är coaching och att terapi inte heller är coaching. Coaching handlar, till skillnad från rådgivning, om dina egna lösningar och egna svar, samt sätta mål och göra planer för hur du ska nå dem.


Som företagare kan du anlita Coach Sofie till bland annat detta: Företagsutveckling, personalutveckling, stärka din egen potential, motivationsboost för den enskilde eller för hela personalstyrkan, teambuilding mm.
Som privatperson kan du anlita Coach Sofie till bland annat detta: Personlig utveckling, anpassning och beslutsfattande i livets faser (graviditet, barn börjar förskolan, barnen flyger ut, pension mm), skapa goda vanor, träning, livsmålsättning mm. mm.

Coach Sofie  Vad gör jag och varför?

Min uppgift som coach är bland annat att skapa medvetenhet kring de frågeställningar och föreställningar om verkligheten som vi alla definierar på precis vårt egna unika sätt. Jag tycker att det är otroligt spännande och utvecklande att ta del av och att vara med i varje persons unika verklighet och se utvecklingen av de potentialer som behövs i riktning för det liv eller mål som satts upp.

Det är en kick för mig när en person får den där aha-upplevelsen som blir triggern till helt nya idéer och insikter om livet. Verktygen som gör det möjligt har jag samlat på mig i min ryggsäck. Mitt mål är att se dig växa, följa dig när du bygger din egen väg mot det som du allra helst skulle vilja ha ut av ditt liv, mot det där perfekta som passar just dig. Vad är ditt mål?