Du kan välja mellan att se medlemmarna:

Medlemmar i företagsordning

AM-kompetens AB tillhandahåller kompetenta konsulttjänster inom arbetsmiljö, säkerhet och hälsa. Vidare tjänster inom företagshälsovård, förebyggande hälsa, medicinsk rådgivning och rehabilitering, myndighetskontakter.

Målgrupp: Företag, både svenska och internationella, företagshälsovårdsenheter.

Anette Nääs

Hos Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB erbjuds du:
Ayurvedisk hälsorådgivning, Ayurvedisk massage & behandling, Feng Shui konsultation för hem & trädgård, Healing, Kurser & föreläsningar mm.

En känsla av lugn och avkoppling möter dig redan i dörren, avkopplande musik och behagliga dofter får ditt sinne att varva ner. Lokalerna är inredda utifrån Feng Shuis principer för en miljö i balans och harmoni.

Läs mer ...
Annette Millberg

Annettes Allservice erbjuder städning till både privatpersoner och företag i Kristinehamn och dess närhet och har som målsättning att ha de mest nöjda kunderna i branschen. Jag erbjuder dig och alla mina kunder en kvalitetsgaranti som innebär att du kan vara helt säker på att jag alltid tar fullt ansvar för det arbete jag utför. Detta innebär att jag kommer tillbaka till dig om du inte är nöjd med den städning jag utfört hos dig. Oavsett vilken typ av städ du efterfrågar kan jag alltid hjälpa dig.

Jag hjälper till med städning hos alla typer av kunder - allt från företag till små enrummare.

Hedersmedlem

Charlotte Söderberg

Vi säljer nya bilar, Hyundai, Mitsubishi och begagnade bilar.
Vi servar/reservdelar Hyundai, Mitsubishi och Mazda bilar.
Vi hyr ut bilar.

Carina Bäcklund

Känner Du behov av att vidareutveckla Dig i det Du gör i dag, vill Du undersöka Dina inre krafter och hitta nya spännande sidor hos Dig själv. Psykosyntes är en metod som innebär att Du arbetar i din egen takt på många olika sätt. T.ex. reflektion, meditation, skriva, gestalta samt genom samtal med Din terapeut.

Läs mer ...
Sofie Engström

Coaching Vad är det?

Coaching är en process som inspirerar och motiverar dig att maximera din potential både inom det personliga och det professionella. Observera att rådgivning inte är coaching och att terapi inte heller är coaching. Coaching handlar, till skillnad från rådgivning, om dina egna lösningar och egna svar, samt sätta mål och göra planer för hur du ska nå dem.

Läs mer ...
Ulrika Henrysson

Tillhandahåller ekonomi- administrations-och bokföringstjänster för små och stora företag.

Läs mer ...
Sofie Engström

Dig It Dans & Gym är en av Sveriges största webbutiker inom dans, gymnastik, konståkning och voltige.

Jag kan hjälpa företag att skriva ansökningar till EU, hålla föredrag om Jämställdhet och Mångfald. Har just nu ett uppdrag som extern utvärderare i ett EU-projekt. 

Den 1 april 2010 sålde jag och mina syskon företaget Kristinehamn Splits & Linlager som har varit ett familjeägt företag sen 1960 till Certex AB. Sen den 1 april 2011 är jag anställd som ekonomiassistent hos Reko Trailer i Linnebäck med många sysslor, löner fakturering, kund och leverantörs reskontra.

Läs mer ...
Gudrun Olsson

Vi heter Gudrun och Matz Olsson och är biodlare sedan 25 år tillbaka.

På Mariebergsområdet i Kristinehamn har vi en bigård. Där står bina bland trädgårdsblommor och örtkryddor, varför honungen därifrån får en särpräglad smak.

Läs mer ...

Fest- och möteslokal i Ölme, mellan Karlstad och Kristinehamn. Vi hjälper gärna till med hela eller delar av ditt arrangemang, välkommen med din förfrågan.

Här passar det lika bra att hålla både den lilla som den stora festen, dock max 75 personer. Vi ordnar lika gärna konferenser som bröllop eller barnkalas. I ombonad och trevlig miljö känner ni er som hemma!

Hyr lokal av oss och ordna allt själv, eller boka hela eller delar av festhjälpen av oss. Vi ordnar allt från dukning till diskning!
Och självklart städar vi efteråt…

Välkommen!

Karin H Olsson

KoBoToLo – Webbutveckling är i grunden en liten webbyrå vars tjänster är att bygga och utveckla hemsidor. Vi vill hjälpa företag och föreningar att kommunicera på webben. Andra tjänster som erbjuder är anpassning av webbsidor till mobiler och produktfotografering.

Läs mer ...
Yvonne Edmark

Kroppsbehandlingar, Dans,Yoga, Andlig rådgivning, Örtvandringar, Events mm

Christina Skan

Jag arbetar med information och verksamhetsutveckling. Konkret gör jag allt från idéer kring marknadsföring och fotografering till hemsidor, projektledning och översättning. Målgrupp är främst små företag med begränsade resurser, men jag arbetar även med föreningar och andra organisationer.

Läs mer ...

Kristina Stenmark

I det natursköna området Marieberg, med utsikt över Vänern, ligger Mariebergs trädgårdshandel som drivs av Kristina Stenmark. Trädgårdshandeln ligger endast tjugo minuters promenadväg från centrala Kristinehamn. Här finns växthus och butik, Idéträdgården och trädgårdshandel. Antingen det är blommor och buskar till din trädgård, en present till en vän, eller lugn och inspiration du söker, så hittar du det på Mariebergs trädgårdshandel.

Eva Håkansson

Under det senaste året har vi fått förtroendet att genomföra utredningar angående organisationer. Vi arbetar både med kvantitativa och kvalitativa undersökningar. Men vi gör också kundundersökningar via nätet. En sådan undersökning är snabb och kräver inte så stor arbetsinsats från oss. Därmed blir den inte kostsam men kan ge svar på frågor som du har. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Christina Bergman

Föreläsningar för grupper i kroppsspråk, kommunikation, konsten att säga nej samt kreativitet.

Nyutgiven bok ”Elementära former av det verkliga livet” som handlar om det alla gör men ingen pratar om det.

Besök gärna hemsidan: www.meurell.se

Marita Oinomen Larsson

Företaget ska bedriva alternativa behandlingar så som healing,änglamassage och medial konsultationer(rådgivningar), inredning och annan därmed förenlig verksamhet.

Mera information finns på min hemsida www.moleye.se.

Malin Carlsson

Allt inom reklam, skyltar, dekaler, presentreklam, profil- och skyddskläder.

Pelargoner och sommarens blommor i östra värmland hittar du hos Niklasdams Trädgård!

 

Våra växthus är fyllda till bredden av pelargoner och sommarplantor i alla former och färger. Pelagoner finns det förstås också gott om, vi har 400 sorter i egen odling!

Kristinehamns mysigaste delikatessbutik
 
Lösvikt av Oliver, fetaost, fyllda paprikor & chili, marinerad vitlök, soltorkade tomater, lufttorkade skinkor, Parmesan, kryddmixar, surdegsbröd, oljor & vinäger mm.mm.

Städtjänter för privatpersoner och företag

Jag vill bidra till en bättre värld!

Det finns ju massor av människor som är intresserade av fairtrade och som vill att deras kläder ska vara tillverkade enligt de principerna. Jag köper in kläder och alla möjliga livsstilsprylar med endast en mellanhand Alla sakerna, det kan vara väskor, tofflor, pennskrin, löpare mm är tillverkade av återvunna material. Sen åker jag runt på mässor och marknader och visar och säljer mina prylar. Jag finns även tillgänglig i mitt hem på sociala medier och är bokningsbar för hempartyn.

Allt det här gör att jag kan hålla låga priser och vara mycket flexibel för mina kunder. Mitt mål är att alla som vill leva den här livsstilen ska kunna göra det. Det är superenkelt att nå mig. Kontakta mig på facebook eller hemsidan om du är intresserad av mina produkter. Jag försöker svara på alla inlägg!

Sara Johansson

Jag, Sara är grafisk formgivare och driver Papper och Form. Jag är utbildad i London på Central Saint Martins College of Art and Design. Efter utbildningen flyttade jag tillbaka till Sverige till Göteborg. Där startade jag Papper och Form.

Läs mer ...

Känn dig varmt välkommen till Park Hotell. Hos oss står dörren alltid öppen till ett gemytligt boende i lugn och avstressad miljö, på promenadavstånd från det allra mesta. En naturlig utgångspunkt för arbete och aktivitet, behagligt inbäddat i den lummigt gröna Järnvägsparken.

Koppla av i något av våra ljusa och gemytliga rum eller unna dig en rofylld stund i våra trivsamma sällskapsutrymmen. Luta dig tillbaks i vår hemtrevliga lounge, ta en öl i baren eller något gott att äta i vår trivsamma servering. Är vädret det rätta lockar behagliga promenader i grönskan alldeles utanför dörren.

På Park Hotell kan vi erbjuda det mesta. Och du är alltid lika välkommen.

Kerstin Leufvén

Passal är till för människor, människor med funktionsnedsättning i behov av personlig assistans. På Passal är det självklart att alla människor är lika olika och att alla vill leva olika liv. Tillsammans kan vi skapa förutsättningar för ett liv som svarar mot den enskilda människans önskemål. Kunder, assistenter, anhöriga och medarbetare på kontoret är alla delar som är viktiga för en bra helhet.

Tillsammans utgör vi Passal!

Diplomerad Kraniosakral terapeut/ 2012
Certifierad Rosenterapeut/ 1999
Löpande bokföring

Läs mer ...
Makeupartist, hår- och fransstylist, hudvårdskonsult och taktil massör
Anette Käll

Jag är frisör med gesällbrev och arbetar också som färgtekniker för Vision Haircare.

Med själ och hjärta vi ger er det rätta.

Läs mer ...
Trine Edqvist

Jag heter Trine Edqvist och driver sedan 2008 Slättens Golf & Café tillsammans med min familj. Slättens Golf & Café är en "pay and play" - golfbana vilket man kan säga innebär en inkörsport till golfens värld. Vem som helst kan spela bara man har med sig någon som kan reglerna på en golfbana men man behöver inte ha grönt kort.

Läs mer ...
Kari L Östnes

Omstoppning och omklädsel av möbler och dynor, även skinnmöbler. Syr upp allt inom inredning för privat och offentlig miljö.

Innehar gesällbrev

Eva Bodinger

Där vatten möter Järnväg och Landsväg skapar vi en plats där njutningsfulla måltider och upplevelser av nybakat bröd fyller dina sinnen.

Läs mer ...
Sofie Engström

Vi assisterar ditt företag med allt kring ekonomi. Vi kan bistå med allt från minsta lilla till nästan allt, där minsta lilla är att assistera dig vid bokslut och deklaration för att du ska känna dig trygg när du skött bokföringen själv under året.

Läs mer ...
Anette Rudmalm

Örtmedicinare med basmedicinsk utbildning.
Produkt- och web-ansvarig för webbutiken Vitamindrottningen.se.
Nätverksbyggare.
Konstnär, mer känd som "lakriz"

Läs mer ...

Välkommen till Ölme Prästgård Gästgiveri, en prästgård från 1700-talet.

På en kulle med utsikt utöver Ölmeslätten bland lönn, ek,ask och kastanj finner du Ölme Prästgård Gästgiveri.

Här erbjuder vi dig en rofylld och historisk 1700-tals miljö med personligt inredda rum och mat som lagas med stor omsorg och kärlek på mestadels närproducerade råvaror.